Tager du ofte i teatret? Så husk også at holde dig i form

Tager du ofte i teatret? Så husk også at holde dig i form

Der findes næsten ikke noget bedre end at tage i teatret med sine venner eller sin familie. At fordybe sig i et storslået teaterstykke er nemlig altid fascinerende, og til tider endda også nervepirrende. For mange mennesker med passion for teaterkunsten udvikler interessen sig i så stor en grad, at de efterhånden opholder sig i teatret flere gange hver måned. Det er på mange måder fornuftigt nok, men man skal også huske at pleje sine andre interesser, samt ikke mindst huske at dyrke motion. I artiklen her ser vi derfor nærmere på hvordan man let og enkelt kan holde sig i form derhjemme, og dermed møde frisk og veloplagt op i teatret.

Træn med kettlebells derhjemme inden du skal i teatret

Mange mennesker som ikke får trænet nok siger ofte, at det er alt for dyrt at tilmelde sig det lokale fitnesscenter. Det er ofte det, som gør, at de ikke får trænet så meget som de burde. Sandheden er dog, at man slet ikke behøver at træne i et lokalt fitnesscenter. I virkeligheden kan man med en effektiv Kettlebell eller to, et par håndvægte og et løbebånd komme langt. Med de omtalte træningsredskaber i hjemmet, kan man faktisk lave sit helt eget træningscenter.

Mød frisk og veloplagt op til den næste teaterforestilling

Når man husker at holde sig i form, så bliver man også automatisk mere frisk og veloplagt. Det er vigtigt. Også når man skal i teatret. For mange af de bedste teaterstykker varer ofte mindst en time eller to, og så er det vigtigt at man kan holde sig frisk og skarp gennem hele stykket.

Overvej at løbe hjem efter teaterstykket

Til sidst et afsluttende godt råd til, hvordan du forener din interesse for teaterkunsten med din iver efter at komme i bedre form. Hvorfor ikke løbe hjem efter du har set dit næste teaterstykke? Hvis du alligevel bor tæt på teatret, så kan du trods alt snildt smide et par løbesko og noget træningstøj i tasken, og så klæde om efter stykket. Sæt i gang!

dante