Få luft til flere teaterture med automatisering

Få luft til flere teaterture med automatisering

Oplever du også gang på gang, at gode oplevelser som teaterture, besøg på gallerier og andre kulturelle oplevelser må udskydes til andre tider, fordi arbejdet kalder? Så er du bestemt ikke den eneste. Der findes heldigvis gode muligheder for at skabe ekstra luft på jobbet, så der bliver mulighed for at få mere frihed til andre aktiviteter.

Automatisering af processer

Et af midlerne til højere effektivitet, og dermed større overskud, hedder power automate, og her er der tale om en teknologi, hvor man via standardiseret software kan automatisere en lang række processer i virksomheden. Det kan være administrative opgaver, kontaktprocesser eller lignende, og automatiseringen frigør tid. Tiden kan du omsætte til ekstra frihed.

Mange teatermuligheder i Danmark

Hvis du vælger at bruge friheden til at tage i teatret, er der heldigvis mange muligheder i Danmark. Det er 300 år siden at dansk teater blev født, men der er unægtelig sket meget, siden de første replikker af Johan Ludvig Holberg blev artikuleret ud over scenebrædderne. I dag er der flere kendte danske teatre, og genrerne spænder fra både det klassiske og til det mere moderne.

Ønsker du at opleve udendørsteater til sommer, så kan du blandt andet se frem til at overvære forestillingen Ragnarok i Dyrehaven. Det er Det Kongelige Teater som står bag forestillingen, og den forventes at blive en stor succes. Ragnarok er fortællingen om det endelige slag mellem guder og jætter, og mange er også i dag tiltrukket af storheden i de gamle nordiske myter.

dante