Tidens konfirmand vil have en ny slags gave

Det kan være yderst vanskeligt at finde på gaver til konfirmander år efter år, og måske synes man det er for kedeligt at give penge i gave.

Hos gaveinspiration.dk har de samlet et bredt udvalg af gaver og inddelt dem i forskellige kategorier, alt efter hvilken anledning gaven skal bruges til. Klik her for at gå til udvalget.

Gennem hjemmesiden er det således muligt at klikke på den valgte underkategori og komme frem til et udvalg, som hjemmesiden har samlet, indenfor området. I konfirmationskategorien findes der for eksempel kategorierne: gadgets, mobiltelefon, oplevelser, cykel, gaming-udstyr, tv og produkter til personlig pleje.

Ved at klikke på den valgte kategori kommer man således frem til et udvalg af gaver og så er det ikke mere besværligt end at vælge hvilket produkt man ønsker at give i gave. Hvis man for eksempel klikker på tv-kategorien, bliver man viderestillet til et væld af lækre produkter hos wupti.com. Her finder du et bredt udvalg af tv’er, hvad enten du ønsker at købe et smart tv, 3D eller noget helt tredje.

Gode gaver til konfirmationen

De fleste tænker i klassiske gaver, når de skal købe gave til konfirmanden, fordi de fleste finder det svært at finde på en gave. Det er dog sjældent nogle gave konfirmanderne bliver specielt glade for, eller kommer til at bruge meget i løbet af deres liv. Gaveinspiration.dk har en kategori med cykler, der derimod er en gave, der vil følge konfirmanden gennem mange af livet, og måske fungere som transportmiddel, når konfirmanden er flyttet hjemmefra.

I den mindre dyre ende foreslår hjemmesiden, at købe fra kategorien gadgets. Her det nemt at finde noget i alle prisklasser, og finde noget der vil falde i de flestes smag. Kategorien viderestiller til coolstuff.dk, der er en hjemmeside med gaver inden for alle områder, også i den sjovere ende. Det er for eksempel muligt at købe en mini-chokoladefontæne, der vil fungere som omdrejningspunkt til enhver fest.

En anden kategori gaveinspiration.dk foreslår er oplevelser. Denne gavekategori er populær som gave til konfirmander til såvel enhver anden, da oplevelser giver noget andet end materielle ting kan. Faktisk har undersøgelser vist, at oplevelser gør mennesker lykkeligere end materielle gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *