Smykker til mænd er blevet en stor trend

På mange måder er mænd blevet meget mere bevidste om deres udseende, og grænserne for, hvad en mand ”må” i forhold til sit udseende, er blevet skubbet mere og mere. En af grundene til dette er, at mænd ganske enkelt går mere op i deres udseende og udnytter de muligheder, der er for at forbedre deres udseende.

Andre mener desuden også, at denne tendens er et udtryk for at forskellene mellem kønnene bliver mere og mere udviskede i takt med, at ligestillingen vokser. Derfor er mange af de behandlinger, og andre ting man kan bruge for at forbedre sit udseende, der før var forbeholdt kvinder, nu også helt okay for mænd.

Markedet bliver større

For eksempel er markedet for smykker til mænd steget i de seneste år. Mænd går stadig ikke lige så meget med smykker som kvinder, men det er bestemt blevet mere normalt, og en nem måde for mænd at pynte sig på. Derudover er smykker som regel også mere enkle til mænd end til kvinder, for at bibeholde den maskuline udstråling.

En mand, der tør gå med smykker, udstråler for mange selvsikkerhed. Det viser nemlig, at man hviler nok i sig selv til ikke at tænke for meget over, hvad andre synes. Og lige præcis selvsikkerhed er et af de træk, der virker mest tiltrækkende på kvinder. Derudover er smykker også en nem måde at personliggøre sit udseende på.

Derudover er der da også visse smykker, der traditionelt set har været helt normale for mænd at bære. For eksempel er vielsesringen et klassisk eksempel og især ure er mænds domæne. For nogle mænd er ure en hel livsstil og man kan tjene rigtig meget på køb og videresalg af dyre ure. Du kan se mere om smykker til mænd her: https://www.unev.dk/

Der er også mange mænd, der får foretaget behandlinger, der tidligere kun var forbeholdt kvinder. Dette er typisk behandlinger indenfor skønhedsbranchen og her spænder det vidt. Mænds andel af behandlinger indenfor ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, spraytans med mere er nemlig en etableret del af mange mænds vaner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *