De bedste oplevelser til konfirmanden

Hvert forår begynder konfirmationerne at melde sig, og hvert forår står man i samme dilemma som de foregående år: man ved ikke, hvad man skal give i gave. Der er nogle produkter, der er populære at give i konfirmationsgave, dog er det tit ting konfirmanden synes er kedelige, og det er også tit ret upersonlige gaver.

Oplevelsesgaver til konfirmationen

Dog er der en ting man aldrig kan gå galt i byen med: at give en oplevelse i konfirmationsgave. Det er for det første en ting som konfirmanden med garanti aldrig glemmer, og derudover er det en gave, der i højere grad passer på alle salgs mennesker uanset køn. Giv en oplevelse i konfirmationsgave.

Det er samtidig også en gave med et væld af muligheder. På hjemmesiden Du Glemmer Det Aldrig kan du få en oversigt over, hvilke oplevelsesgavekort, der er tilgængelige. Du kan samtidig få inspiration til hvilken oplevelse du vil give i gave. Her er de mest populære listet øverst på siden, og det er oplevelser som Flødebollekursus, Bridgewalking på Lillebælt, en tur i et svævefly og en tur med ballonflyvning.

Disse oplevelser ligger alle i på forskellige prisniveauer. Priserne starter fra 179 kr. og ender på 2.395 kr. på ballonflyvningen. Selvom den er en dyr omgang er det i særdeleshed en oplevelse man vil huske hele livet, og derfor en oplagt konfirmationsgave.

Længere nede på hjemmesiden er oplevelserne listet alt efter kategori, hvilket gør det nemt at gå målrettet efter den gave, der passer lige præcis til den givne konfirmand. Hvis action-prægede oplevelser ikke lige er sagen, er der et væld af andre muligheder. For eksempel er det muligt at købe et spaophold fra 295 kr. eller et macaronkursus med en fransk dessert kok, der koster fra 449 kr. pr person. Macaronkurset varer i 2,5 time og bliver afholdt i Købehavn. Derudover får deltagerne macarons med hjem og kageæsker til transporten hjem.

I samme stil er det muligt at købe en chokoladebrunch hos Peter Beier. Denne koster fra 249 pr person, og man får som navnet lover en brunch med et islæt af chokolade. Alt er hjemmelavet og man får derudover også et glas bobler og en varm drik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *