Oplev nordlyset på en aktiv ferie

Et af de største naturoplevelser er at opleve nordlyset. Det at komme et sted hen, hvor man kan opleve nordlyset er i sig selv noget af en rejse, da man skal meget langt nord på – længere nord på end Morsø!

Når man så har nået sin destination vil man også opleve, at de steder, der ligger nordligt nok til at man kan se nordlyset har en særlig og rolig stemning over sig. Luften på de breddegrader er også renere og friskere end de fleste andre beboede steder. Alt dette er med til gøre oplevelsen ekstra speciel og forstærket.

Det er derudover også muligt at kombinere denne oplevelse med andre aktiviteter. For eksempel kan man komme til det nordlige Finland, hvor man kan køre på snescooter og fiske isfiskeri, og dette er altså ideelt til den entusiastiske fisker, der vil prøve sin favorithobby i helt specielle omgivelser og forhold, der er helt anderledes end han er vant til.

Med i sådan en rejse får man forplejning på udflugterne, transfer fra lufthavnen til Northern Lights Villa, en Nordlys Foto workshop, en snescooter safari på 4 timer og meget mere. Med denne pakke får man altså den helt store oplevelse med, og det er desuden også muligt at købe tilkøb i form af transport til og fra Finland. Denne oplevelse koster 9.590 kr. pr mand og strækker sig over 3 nætter. Denne oplevelse er for dem, der virkelig vil have det hele med, når de skal opleve nordlyset. Klik her for at læse mere.

Det er dog også muligt at komme på en aktiv ferie, hvor man får en måske mere klassisk arktisk oplevelse. Man kan nemlig komme på slædetur i det nordlige Finland, også kaldet Lapland. Her kan I få 3 nætters overnatninger i de mest fantastiske omgivelser, hvor I sover i de såkaldte aurora cabins, der har et stort loftsvindue med god udsigt til himmelen.

Prisen på rejsen er 3.000 kr. og med den er inkluderet en kanetur med rensdyr, 2 timers slædehunds safari, morgen- og aftensmad og overnatning i aurora cabins. Desuden er varmt tøj og guide også inkluderet i prisen. Det er derudover også muligt at tilkøbe snescooter safari, transport til og fra Finland samt Nordlys Camp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *