Fra Morsø til Bangkok – Drømmerejsen til Thailand

thailandVerden er blevet mindre og selvom vi bor i Morsø Kommune er det muligt at komme relativt nemt & hurtigt på drømmerejsen til Thailand. I denne mini-guide kigger vi nærmere på, hvordan du kommer ‘fra Morsø til Bangkok’.

Flybillet fra Aalborg til Bangkok

Det første man skal bestille, når en rejse skal planlægges er naturligvis flybilletten. Det er tit den dyreste post på hele rejsebudgettet og samtidig er det også flybilletterne, der sætter grænserne og rammerne op for hele ens tur.

Sædvanligvis er det muligt at flyve nemt til Bangkok fra Aalborg med f.eks. KLM via Amsterdam.

Den danske rejseside om Asien Traveleast har netop fundet nogle ekstremt billige flybilletter (se opslaget her), der koster under 3000 kr retur – det er helt vildt billigt og sædvanligvis skal man altså regne med måske 4-5000 kr for en returbillet.

Flybillet til Thailand

SÅ billigt er det normalt ikke at flyve til Thailand fra Aalborg, men man kan altså være heldig.

Ruten i Thailand – hvor skal man rejse hen?

Igen vil jeg anbefale at følge med hos Traveleast, hvor de har ekstremt mange gode rejseguides til Thailand online. Dér kan du læse uddybende information om de forskellige ferieområder i Thailand. Der er nemlig stor forskel på de forskellige øer, så det er en rigtig god idé lige at gøre lidt research og måske ikke bare lytte til hvad naboen siger.

Phuket er f.eks. ikke umiddelbart det mange forbinder med ‘det rigtige Thailand’, men alligevel ender mange danskere med at rejse dertil.

Det er en skam, da der er gode øer i nærheden som f.eks. Koh Ngai, Koh Kradan og Koh Lanta – dér får man et bedre indtryk af Thailand og ikke så mange turister, der rejser til ‘smilets land’ af de forkerte årsager.

Se bare hvor smukt der er på Koh Lanta i videoen her:

Hoteller i Thailand

Her fungerer det egentlig bare som, hvis du skulle på ferie i Europa eller andre steder. Alle de almindelige bookingsider er gode at bruge i Thailand, så du kan bruge alt fra hotels.com, booking.com, agoda og hvad de allesammen ellers hedder.

Det er tit en god idé at holde sig til den samme bookingside, da de har ‘rewards’ hvis man booker mange overnatninger. Hotels.com har f.eks. det program, hvor man får den 10. overnatning gratis – og når man rejser til Thailand er man der jo ofte i hvert fald 10 overnatninger.

Rigtig god tur fra Morsø til Bangkok og videre.

3 kommentarer til “Fra Morsø til Bangkok – Drømmerejsen til Thailand”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *