Madtrends er det nye sort

Sundheden på verdensplan er nedadgående. Dette er blandt andet fordi flere og flere mennesker får mere økonomisk kapital, hvilket uden tvivl er en god ting, men her er der mange fastfood-virksomheder, der er kloge og åbner restauranter i områder, hvor denne udvikling sker.

Pas på fastfood

Her er fastfood også ekstremt nemt at blive afhængig af. Fastfood har de helt rigtige smagselementer, som den menneskelige hjerne elsker og bliver afhængig af, og dette er smage, der i store mængder er skyld i overvægt og et væld af livsstilssygdomme. Dette gør, at en stor andel af den voksende middelklasse i u- og i-lande bliver ekstremt overvægtige.

Den menneskelige hjerne er nemlig ikke designet til at modstå fristelser, men derimod designet til at lagre fedt, hvilket findes til overflod i fastfood. Derudover er det for mange også en luksus endelig at kunne købe ’mærkevarer’ som Coca Cola og McDonald’s.

På den anden sider, er der også enormt mange, der er blevet mere fanatiske omkring deres kost. Dette kan være af flere årsager. Nogle er det, fordi de mener, at en vis diæt er den sundeste kost for kroppen og dermed fravælger visse fødevarer og vælger mere utraditionelle fødevarer til. Derudover er der mange, der følger en vis diæt og som også spiser forskellige kosttilskud.

For mange bliver kosten altså også en religion, da mange vælger at tro på, at én diæt er den rigtigste for deres krop. Derudover er der også mange, der vælger en måde at spise på af etiske årsager, mest af hensyn til dyrevelfærd men også i forhold til CO2-udslip. Læs mere om sund kost i nyhederne her: https://www.alt.dk/sundhed/det-skal-du-spise-for-at-faa-en-sundere-krop

En fjerde måde at spise på er også en af de største trends for tiden. Det er næsten blevet normen for mænd og unge mænd at træne. For at få det maksimale ud af sin træning, altså at musklerne bliver mere tydelige, er ved at reducere fedtprocenten. Derfor spiser mange, der træner hyppigt også en kost, der hjælper til at reducere fedt. Denne livsstil kræver en stærk  disciplin og kæmpe dedikation. Fordi det bliver mere og mere normalt at se muskuløst ud, tror mange fejlagtigt at det er nemt at nå der til.

Se mere her:  https://www.euroman.dk/livsstil/spis-dig-til-store-og-markerede-muskler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *