Lav altid et pristjek før du køber produkter til husholdningen

Det er altid en god idé at tjekke priser og anmeldelser på hvidevarer, der skal bruges til hjemmet. Disse er ting, der skal bruges meget, og som skal kunne holde til meget. Derudover er det også vigtigt at produkterne virker, da de spiller en stor rolle i hverdagen og i husholdningen.

Hvis du for eksempel er ude efter en støvsuger er en hjemmeside som test-støvsuger.dk en stor hjælp. Her kan du finde de bedste støvsugere på markedet rangeret efter anmeldelser og tests. Derudover kan du også få et overblik over, hvilke butikker, der sælger produktet og til hvilken pris, så du er sikker på, at den vælge den forhandler, der sælger den billigst.

Stol på Tænk

Produkterne bliver blandt andet rangeret ud fra Tænks tests, men hjemmesiden viser også hvilken score brugeranmeldelser giver produktet.

Den støvsuger hjemmesiden rangerer som nummer 1 er en støvsuger fra mærket Philips. Støvsugeren vandt Tænks tests af støvsugere og har en brugerscore på 4.7. Derudover opgiver hjemmesiden også, hvor godt støvsugeren performer på flere parametre. For eksempel fortæller siden, at støvsugeren performer A  (den bedste score) i støvmission, hvilket fortæller, hvor godt støvsugeren holder på det støv den suger op. Produktet får C i tæppe rengøring, B i gulv rengøring og så har produktet et lydniveau på 78 dB. Derudover har støvsugeren energimærket A og koster 1.299 kr.

Hvis man er til en lidt mere utraditionel udgave, findes der nu en poseløs model fra Philips, der koster 759 kr. Denne model har energiklassen A, en støvmission på A, tæppe rengøring på B, gulv rengøring på A og et lydniveau på 79 dB. Støvsugeren har desuden også en brugerscore på 4.4. Støvsugeren fungerer således, at den har et bæger i sig, i stedet for en pose, som man kan tømme hen ad gangen.

Hvis man er ude efter en af de nye modeller har Philips en til 2.744 kr. Støvsugeren er ekstra effektiv til at holde på støvet takket være ny teknologi. Det kan anbefales, at man investerer i en af de nyeste modeller, når man skal købe ny støvsuger, da det er en fordel, at man får den nyeste teknologi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *