Få styr på hvilket abonnement, der passer til dig

Det er vigtigt regelmæssigt at tjekke, hvor meget man bruger sin telefon om måneden. Hvis man ikke tjekker sit forbrug kan man ende med at betale dyrt for for eksempel fri tale hver måned, selvom man ikke snakker specielt meget i telefon.

Tjek forbruget online hos selskabet

Hos nogle selskaber er det meget let at tjekke sit forbrug, da man kan logge ind på selskabets hjemmeside og få en overskuelig oversigt over, hvor mange GB data man bruger om måneden og hvor mange minutter man taler om måneden og så videre.

Hos andre selskaber er det knapt så let, og man er derfor nødt til at kigge sin regning grundigt igennem og sammenligne ens forbrug fra måned til måned, for at finde et månedligt estimat over, hvor meget man bruger. Nogle vil for eksempel få god nytte af meget data og lidt taletid, og andre vil have brug for det omvendte.

Når man så har undersøgt sine mobilregninger kan man begynde at kigge efter, hvilket abonnement, der passer en bedst. Her kan det være nyttigt at bruge hjemmesider, der giver én et overblik og samler de forskellige tilbud. 

denne mobil-hjemmeside får du et overskueligt overblik over de forskellige mobilabonnementer de forskellige udbydere tilbyder. Selvom der er listet mange forskellige abonnementer, er de opstillet, så det er let at gennemskue hvad de forskellige abonnementer indeholder hver især. Det er dog stadig vigtigt, at man selv ved, hvad man skal kigge efter.

Hvis man for eksempel bruger meget data og ikke snakker så meget i telefon, kan det tit være en fordel at finde et abonnement, der indeholder meget data, og hvor man så skal betale for de minutter man snakker i telefon. Derved betaler man ikke for noget man ikke bruger. Det er også muligt at få begge dele til små penge.

Hos Oister kan du for eksempel få 10 timers tale og 10 GB data for 89 kr. om måneden med fri SMS. Derudover er der også inkluderet gratis tale fra Oister abonnent til Oister abonnent, og 3 GB data frit i EU. 

Hvem husker ikke denne Oister reklame?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *