Hjelmkamera til action eller ‘acting’

Har du været på skiferie, så har du sikkert mødt én eller anden, som har haft monteret et hjelmkamera.

Eller, det er faktisk ikke sikkert du har spottet det, for et hjelmkamera fylder faktisk normalt ikke mere end en tændstikæske. Det kan også være at du snart skal på skiferie, og kunne tænke dig at kunne gense dine vilde tricks, eller dine ture ned ad de vildeste bakker. Det er i hvert fald dette som et hjelmkamera normalt bliver brugt til at forevige.

Men det er faktisk også blevet mere normalt at se folk gå ture i skoven, tage i byen, og meget mere, med hjelmkameraer. Det er også en mulighed at få ’indbygget’ i sin studenterhue, når man går ud af gymnasiet, så vidt jeg ved.

Man får man det klare indtryk af at HVIS man skal have et hjelmkamera, så skal man vælge et af mærket GoPro. Jeg må også indrømme at kvaliteten af videoen fra GoPro er ganske imponerende. Det er fuldstændig vanvittigt at et så lille kamera kan optage i den kvalitet.

Det er virkelig en fantastisk oplevelse for øjnene, og man får jo helt selv lyst til at tage en tur på skiferie, selvom det nok kræver et par skiture for at kunne flexe de skills som ham i videoen gør.

Der bliver ofte henvist til forhandlere af GoPros produkter, og så vidt jeg kan se, så ligger den billigste pris på omkring 2.000 kr. Det er bestemt også en slags penge, men man må formode at man dermed også får en god sjat kvalitet for disse penge. Det er jo trods alt ’bare’ et lille kamera.

Jeg håber jeg har kunnet inspirere dig, eller givet dig en bedre idé omkring valg af et eventuelt hjelmkamera. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *