En oplevelse som au pair er en oplevelse for livet

At rejse ud som au pair kan udvide ens horisont. Man bliver en del af en familie fra en kultur, der er helt anderledes fra det man kommer fra, og siden man er nødt til at tilpasse sig, vil man få mange nye perspektiver ved at blive en del af en familie fra en anden kultur. Måske vil man også blive konfronteret med den kultur og de normer man kommer fra, og begynde at revurdere disse.

Herunder giver vi et overblik over, hvad du kan forvente, hvis du tager skridtet fra Morsø til livet som au pair.

Rejs ud som au pair

Dannelsesrejsens formål er netop dette, og ved at rejse ud som au pair kan man få hele pakken. Man bliver en del af en velkommende familie, og dermed tryg base, mens man samtidig har mulighed for at opleve noget helt nyt og meget anderledes. Samtidig har man mulighed for at tjene penge imens man rejser, så man enten ikke ruinerer sin økonomi, eller man ikke behøver at spare op i evigheder inden man kan komme af sted på sin rejse.

For mange vil det også være en skræmmende oplevelse, da det for mange er første gang de står på egne ben, når skal ud på den store rejse. At rejse som au pair vil tage brodden af dette, da værtsfamilierne er godkendt af det bureau man vælger at rejse gennem, så man er sikret en ordentlig og kærlig værtsfamilie.

Der er desuden også rig mulighed for planlægge sin rejse deltaljeret hjemmefra, da der findes et væld af hjemmesider, der tilbyder at skabe kontakt mellem au pair og værtsfamilie. På denne måde er det også muligt for en au pair selv at vælge sin destination og at se sin værtsfamilie lidt an inden han eller hun ankommer til den givne destination.

En værtsfamilie kan ydermere være nyttig for en au pair i at skabe kontakter gennem deres netværk. Hvis man har i tankerne at skulle bo i landet, finde jobs, venner eller studere i landet, vil en plads som au pair være en billet ind til at føle sig hjemme. Således vil en plads i en værtsfamilie potentielt kunne åbne døre til, at man selv kan skabe et netværk i det givne land.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *